Nästan i mål.

Innanför väggarna sitter jag med mitt liv som just nu består av alldeles för tunga böcker, kladdiga pappersanteckningar och färgglada överstrykningspennor. Utanför väggarna sitter andra med sina liv på en filt i solen och har picknick, umgås och inviger sommaren tillsammans. Snart är jag också där. Bara några dagar till. 

Efterlyses.

Efterlyses: 
Bra bloggar att kolla in på då och då. För att inhämta inspiration, ha något trevligt att underhålla sig med såhär i tentatider och gärna något med fina bilder och texter som talar hjärtats språk. Har ni några bra tips?

Grace.

Ibland gör man Gud så himla komplicerad. Man gör tron till en religion med lagar och regler och krav som inte går att leva upp till. Ibland kan även jag luras att tro att jag måste förtjäna Guds kärlek, när allt Jesus egentligen sa var att älska Gud, sig själv och andra. Man måste alltså inte vara "tillräckligt andlig", bete sig på ett visst sätt eller tala med krångliga adekvata kristendomsord för att förtjäna Guds kärlek, utan det räcker med att komma som man är med en enkel bön med helt vanliga ord. Gud är enkel, det är bara vi som gör honom så himla komplicerad ibland.  

RSS 2.0